FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás

2020. február 13-16.

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb és leghangulatosabb találkozójára!

Töltsön el a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban egy egész napot a vadászat és a horgászat jegyében, látogasson meg minden kiállítói és programhelyszínt, hiszen a széleskörű kiállítói kínálat mellett a hagyományos programok, bemutatók is várnak mindenkit!

A FeHoVa immár elengedhetetlen része a trófeakiállítás, melynek keretében bemutatásra kerülnek az előző vadászidény kiemelkedő magyar nagyvad trófeái, hazánk két jeles vadászának kedvenc trófeái, illetve megemlékezünk az 50 éve elhunyt, méltán híres íróról, Fekete Istvánról.

A vadász színpadon a közönségkedvenc programok mennek majd egymás után:

gasztro bemutató, elöltöltő fegyver-bemutató, fegyvertartási és -kezelési tanácsadás, madárröptetés, könyvbemutatók…

A horgászat iránt érdeklődők tanulhatnak a MOHOSZ horgászsuliban, megtekinthetik a pergető medencés bemutatókat vagy a színpadi előadásokat.

Aki szeret versenyezni, az összemérheti tudását horgásztársaiéval a horgászszimulátornál vagy a casting pályán.

A MOHOSZ 2020-ban is előadásokat szervez szakírókkal, közönségtalálkozókat hirdet a horgászat hazai nagyköveteivel és lehetőséget biztosít az állami horgászjegy sikeres vizsgával történő megszerzéséhez.

A nagy sikerre való tekintettel a Vadászlappal közösen megrendezzük a II. FeHoVa Nemzetközi Nyílt Preparátor Versenyt, melyre ezúton várjuk azon preparátorok jelentkezését, akik szeretnék megmérettetni munkáikat, kíváncsiak a nemzetközi szakmai zsűri véleményére, illetve bemutatnák preparátumaikat az érdeklődő nagyközönségnek.

Egyidejű rendezvény: VIII. FEHOVA-MEOE Nemzetközi Kutyakiállítás (CAC, CACIB)

Meghosszabbított nyitvatartás pénteken! A kényelmesebb és kellemesebb kiállítás-látogatás érdekében 2020. február 14-én este 19 óráig várja az érdeklődőket a FeHoVa.

2019. január 1-től a HUNGEXPO Budapest Vásárközpont rendezvényei teljesen készpénzmentessé válnak. Az eddig részben bevezetett HelloPay„Cashless rendszer” felhasználási területe kibővül, így a helyszínen a pénztárakban vásárolt rendezvény belépőjegyekért, a parkolásért, valamint a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett érintéses bankkártyával vagy HelloPay kártyával fizethetnek a látogatók.

Bővebb információ: www.fehova.hu